News

16/05/2018

Nieuwe Account manager Benelux

Niek Heuvels komt Altripan Sales team versterken.

Per 14 mei is Niek Heuvels in dienst getreden als Account Manager Benelux bij Altripan NV. Deze prille veertiger heeft reeds 17 jaar ervaring opgebouwd in de hout-, plaat- en gevelbranche bij enkele grote, regionale, houthandelaren.  Niek was toe aan een volgende stap in zijn carrière en gaat het Altripan sales team versterken op de Benelux markt.

Niek Heuvels: “Tijdens mijn job als hoofd verkoop inside sales was ik al verantwoordelijke voor de grote accounts.  Dit beviel me zodanig dat ik deze ervaring graag wil gebruiken in een grotere organisatie.  De keuze voor Altripan is dan ook evident, dit bedrijf bestaat al 50 jaar en staat gekend om zijn betrouwbaarheid en transparantie.  Als importeur van plaatmateriaal kan je bij niemand beter terecht voor de kortste weg tussen producent en handel. 

Koen De Witte, CEO:  “Het is niet gemakkelijk om mensen te vinden in deze branche die uit het goede hout gesneden zijn en de nodige productkennis kunnen voorleggen. Met Niek diende zich een mooie opportuniteit aan en daar zijn wij als grootste onafhankelijke platen specialist bijzonder tevreden mee. 

De versterking van ons salesteam zal ons toelaten om een nog betere en gepersonaliseerde service te bieden aan onze klanten. Wij wensen Niek een mooie en lange carrière toe bij Altripan”